overlay

Gölhisar Devlet Hastanesi’ nin 50 Olan Yatak Kapasitesi 75’ e Çıkarıldı.

Hastanenin mevcut fiziki koşullarında hizmet ağını büyütmek için hastanede yapılan düzenlemelerle hizmet kalitesini yükseltmek, yeni servisler kazandırmak için çalışmalarımız devam etmektedir.
Hafta içi yaklaşık 700 hastaya hizmet vermekte olan Gölhisar Devlet Hastanesi, son 12 ayda polikliniklere 152 bin 688 hasta muayene olup, Acil poliklinik hasta muayene sayısı 57 bin 449, yatan hasta sayısı 2 bin 457 ve ameliyat edilen hasta sayısı 1307’ e ulaşmıştır.
Yatak Sayısının artması ile birçok branşta PDC kadroları dışında uzman doktor ataması ve yardımcı sağlık personeli istihdamı yapılıp çevre hastanelere hasta sevki azalacaktır. Halen fizik tedavi gören hastaların randevu tarihleri daha erken tarihlere verilerek daha etkin tedavi hedeflenmektedir.