overlay

2020 Yılı Şubat Ayı İl ASKOM (Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu) Toplantısı

2020 yılı Şubat ayı İl ASKOM (Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu) toplantısı, İl Sağlık Müdürümüz Op.Dr. Reha Sermed Aygören başkanlığında, Müdürlüğümüz Ek Hizmet Binası toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Toplantıya Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr.Zafer Demir, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr.Sevinç Sütlü, Başkan yardımcıları Dr. Alper Teker, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Başhekimi Dr. Cemal Şencan, İl ve İlçe Hastane yöneticileri ve ASKOM sorumluları katıldı.
Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı ÇEKÜS biriminde görevli Ayşe Eriten tarafından Acil Obstetrik Bakım Programı hakkında sunum yapılmıştır.
Toplantıda hastane öncesi ve hastane dönemi acil sağlık hizmetlerinin kesintisiz, etkin, hızlı sunumunu sağlamak, var olan tesis ve insangücü kapasitesinin verimli kullanımını temin edebilmek, il genelindeki hastanelerin acil servisleri ile il ambulans servisi arasındaki koordinasyon ve hizmet standartlarını sağlamak üzere uygulanan kararlar üzerinde görüşmelerde bulunuldu.

• 1 (5).jpeg
  • 1 (7).jpeg