overlay

İl Sağlık Müdürümüz Op.Dr. Reha Sermed Aygören, Gölhisar İlçesine Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi.

Gölhisar Kaymakamı Sayın Mustafa Ünver Böke’ye nezaket ziyaretinde bulundu.
Bu ziyaretler çerçevesinde Gölhisar Devlet Hastanesi, Gölhisar Toplum Sağlığı Merkezi ve 1 No’lu Aile Sağlığı Merkezini ziyaret eden Op.Dr.Aygören, yürütülen çalışmalar hakkında yöneticilerinden bilgiler aldı.
Ardından hayırsever Mustafa Eravcı tarafından, Ulucamii mahallesinde yaptırılan Aile Sağlığı Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Ziyaret esnasında kendilerine Gölhisar Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Ramazan Öztürk, Gölhisar Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlusu Dr. Ersin Yıldırım, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü İbrahim Uçkan ve İnşaat ve Yatırımlar Birim Sorumlusu Bekir Yürekli eşlik etti.

• 2.jpeg
  • 3.jpeg