overlay

İl Sağlık Müdürümüz Op.Dr. Reha Sermed Aygören Başkanlığında, Covıd-19 Normalleşme Süreci Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

Toplantıda; Başarılı bir şekilde yürütülen pandemi süreci değerlendirilerek, Bakanlığımız tarafından yayınlanan COVID-19 Pandemisinde Normalleşme Döneminde Sağlık Kurumlarında Çalışma Rehberi doğrultusunda; alınması gereken tedbirler görüşülerek normalleşme döneminde sağlık tesislerimizde yürütülecek olan sağlık hizmetlerinin planlaması yapıldı.
Toplantıya, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Musa Murat Erk, Destek Hizmetleri Başkanı Ufuk Aydeniz, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan yardımcısı Dr. Alper Teker, Kamu Hastanelerimiz ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi Başhekimleri katıldı.

• covıd-19 normalleşme toplantı (3).JPG
  • covıd-19 normalleşme toplantı (4).JPG