İl Sağlık Müdürümüz ve Sağlık Yöneticilerimiz Burdur Devlet Hastanesi Çalışanlarımız ile İftarda Buluştu
19 Nisan 2022

İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Sırrı ŞENBAYRAM, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. M.Murat ERK, Yardımcısı Dr. Alper TEKER, Destek Hizmetleri Başkanı Uğur ÜSTÜN, Yardımcısı İbrahim UÇKAN ve Adnan ÇELİK, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ayla KILIÇ, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Zafer DEMİR, Yardımcısı Osman ÇELİK, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Cemal ŞENCAN  ile birlikte Burdur Devlet Hastanesinde çalışanlarımız ile iftarda buluştu. Akabinde İl Sağlık Müdürümüz ve Sağlık Yöneticilerimiz birimleri ziyarette bulunarak, çalışanlarımız ile sohbet ettiler, yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundular.

reqgrwgreqgrg
regqg