SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİCİLERİMİZ BUCAK DEVLET HASTANESİ ÇALIŞANLARIMIZLA İFTAR YAPTILAR
20 Nisan 2022

Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Sırrı ŞENBAYRAM, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. M.Murat ERK, Yardımcısı Dr. Alper TEKER, Destek Hizmetleri Başkanı Uğur ÜSTÜN, Yardımcısı Adnan ÇELİK,  Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Osman ÇELİK, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Cemal ŞENCAN, Başhekimimiz Uz. Dr. Bilal TANRITANIR ve hastane yöneticilerimiz; hastane nöbetçi   personelimiz ile birlikte  iftar yaptılar. İftar sonrası Bucak Devlet Hastanesinde nöbetçi hekim ve hemşirelerle sohbet ederek, onların istek ve önerilerini dinleyip işleyişle ilgili istişarelerde bulundular. Ziyaret  programında hastanemiz birimleri gezilerek yerinde değerlendirme yapıldı. Yöneticilerimiz  ardından Bucak 4 nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonuna ziyarette bulunarak nöbetçi personelimizle sohbet ettiler ve  yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundular.
WhatsApp Image 2022-04-19 at 23.33.41.jpeg
WhatsApp Image 2022-04-19 at 23.33.40.jpeg