İl Sağlık Müdürümüzün Çavdır Ziyareti
06 Temmuz 2022

İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Sırrı ŞENBAYRAM, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ayla KILIÇ ve Yatırım Birim Sorumlusu Bekir YÜREKLİ ile birlikte Çavdır Kaymakamı Sn. Mustafa Nevzat MERCAN’ı ve Çavdır Belediye Başkanı Sn. Süleyman KAYACAN’ı ziyaret ettiler. Akabinde Çavdır İlçe Devlet Hastanesini ziyaret eden Müdürümüz ve sağlık yöneticilerimiz hastane çalışanları ile yürütülen hizmetleri değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Kanser Tarama Aracı, Smear Aracı ve Gezici Sağlık Araçları ile yürütülen sağlık hizmetlerini yerinde incelediler. Ayrıca Milletvekilimiz Sayın Bayram Özçelik, hastanemizi ziyaret ederek, tarama faaliyetleri kapsamında hizmet sunduğumuz vatandaşlarımızla sohbet etti ve çalışmaları yerinde inceleyerek, sağlık çalışanlarına kolaylıklar diledi.
dfgf
sdgdsfs