02 Şubat 2023

İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Sırrı ŞENBAYRAM ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı İbrahim UÇKAN mesai dışı sağlık tesisleri ziyareti kapsamında Gölhisar Devlet Hastanesi’ni ziyaret ettiler. Hastanemiz farklı birimlerini ayrı ayrı ziyaret eden Sağlık Müdürümüze Gölhisar Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sn. Ahmet ONURLU eşlik ettiler. Hastanemiz genel işleyişi, sunulan özellikli sağlık hizmetleri (GETAT, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları) ve personelimizin görüş, öneri ve talepleri değerlendirildi.
Aynı gün; Gölhisar 2 No.lu ASHİ da mesai dışı  ziyaret edildi. Nöbetçi istasyon personelimizden 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonumuz hakkında bilgiler alındı. Mesai arkadaşlarımızın görüş ve talepleri alındı. İl Sağlık Müdürümüz, yüksek moral ve görev motivasyonuna sahip olan mesai arkadaşlarımıza görevlerinde kolaylıklar ve başarılar diledi.
WhatsApp Image 2023-02-02 at 13.45.49.jpeg
WhatsApp Image 2023-02-02 at 13.45.13.jpeg