İlimizde İlk Kez Tıbbi Onkoloji Uzmanı Burdur Devlet Hastanesinde Hizmet Vermeye Başlayacak
19 Şubat 2024

Onkoloji (Kanserbilim) kanserin oluşumu, nedenleri, kalıtımla ilişkisi, tanısı, tedavisi, kanserle ilgili istatisikler ve kanserden korunmayla ilgilenen tıp dalıdır. Burdur Devlet Hastanemize Bakanlığımızca Tıbbi Onkoloji Uzmanı ataması yapılmıştır. Onkolog Uzm. Dr. Merve KESKİNKILIÇ, göreve başlaması hasebiyle, İl Sağlık Müdürümüz Dr. M. Murat ERK'i ziyaret ederek, Hastanemiz Onkoloji Servisinde uygulanacak tedaviler konusunda görüş alışverişinde bulunmuştur. Ziyaretinden ötürü teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.
İlimizde, yandal uzmanlık branşlarımız, uzman hekim, hekim ve sağlık personeli kadrosu güçlenmeye devam etmektedir. İlimize hayırlı olsun.

poşıutkymn