Hastane Afet ve Acil Durum Planı Uygulayıcı Eğitimi Tamamlanmıştır.
24 Kasım 2023

Hastanelerin olası afet ve olağan dışı durumlara hazırlıklı olmaları, gerekli tedbirleri almaları, hasta ve yaralılara sunulacak sağlık hizmetleri düzeninin olağan dönem hizmet sürecinden afet döneminde uygun hizmet sürecine hızlı geçişini sağlamak amacıyla Hastane Afet ve Acil Durum Planları (HAP) yapılmaktadır.  İlimizde bulunan 4 Devlet  Hastanesi, 4 İlçe  hastanelerinde bulunan HAP hazırlama  komisyon üyesi 12 personele ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığında görevli  1 personele   Müdürlüğümüz Sağlık Hizmetleri Başkanlığı Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Birimi tarafından 20-21-22/11/2023 tarihinde Hastane Afet ve Acil Durum Planı Uygulayıcı Eğitimi verilmiştir. Eğitim 6 HAP Eğitmeni tarafından verilmiştir.