Hastanelerimizin 2023 Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
10 Ocak 2024

İl Sağlık Müdürümüz Dr. M. Murat ERK Başkanlığında Hastanelerimizin 2023 yıl sonu genel değerlendirme toplantısı yapıldı.
Toplantıya Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Mevlüt YAMAN, Başkan Yardımcısı Abdullah Önder SAK, Burdur Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Murat YÜKSEL, Bucak Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Tanzer GÖKKARA, Gölhisar Devlet Hastanesi Başhekim V. Uzm. Dr. Sadettin Çağrı ERYURT katıldı.
Toplantıya 2024 yılının toplumumuz ve çalışanlarımız için iyi bir yıl olması temennisinde bulunarak başlayan İl Sağlık Müdürümüz ; “Yoğun ve tempolu bir yılı daha geride bıraktık. İlimizde yürüttüğümüz sağlık hizmetlerinin yanında, deprem bölgesinde de sağlık hizmet sunumuna katkı sağladık. Büyük bir gayret ve fedakârlıkla çalışan ekip arkadaşlarıma şahsım ve Kurumum adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Çalışanlarımız ile 2024 yılında da aynı özveri ile kaliteli sağlık hizmeti sunmaya sürdüreceğiz” dedi.
Toplantıda hastanelerimizde hizmet sunumuna ilişkin değerlendirmeler yapıldı. Hastanelerde sağlık hizmetlerinin daha etkin, verimli ve kaliteli bir şekilde sunulması, sağlık hizmetlerinde devamlılığın sağlanması adına yapılabilecek çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu, Hastane başhekimlerimizin görüş ve talepleri alınarak ihtiyaç planlamaları yapıldı.

THRE